La Diputació de València ha publicat les subvencions a clubs, events, joves esportistes i èlit

26/12/2017

La Diputació de València ha publicat les subvencions a clubs, events, joves esportistes i èlit

La Diputació de València ha publicat en data d’avui 26 de Desembre la resolució de les subvencions per a clubs i entitats esportives, esdeveniments esportius especials, ajudes a joves esportistes i esportistes d’elit. L’enllaç on s’aporta tota la informació de les subvencions és el següent: http://www.dival.es/deporte/content/convocatories-bases-subvencions-0

En els quatre casos el termini de justificació finalitzarà el pròxim 31 de Desembre, i per a realitzar la justificació s’haurà d’aportar la memòria d’activitats, el imprés de justificació amb les factures justificatives i la declaració responsable, els exemplars dels dos últims s’aporten per part de la Diputació de València en l’enllaç indicat amb anterioritat.

Les despeses subvencionables en tots els casos seran de la temporada esportiva compresa des de l’1 de Setembre de 2016 fins al 31 d’Agost de 2017.

Els Clubs de Pilota Valenciana que han rebut una ajuda es poden consultar en el següent enllaç: https://goo.gl/Mqowzm. Han sigut un total de 24 clubs (CPV El Dau, CP a Mà de Quart de Poblet, CP Massamagrell, CP Carcaixent, CPV Monzo i Godofredo, CPV Ciutat d’Albaida, CP d’El Palomar, CPV d’Algimia d’Alfara, CPV Badana, CPV Sumacárcer, CPV Guadassuar, CP d’Ontinyent, CPV Picanya, CPV Trinquet de Torrent, CP Beniparrell, CP Universitari El Tamborí, CP Faura, CP Vinalesa, Club Esportiu a Mà Pilota El Palquet, CPV Piles, CPV Alfara d’Algimia, Club de Galotxa Pobla de Vallbona, CPV Meliana i CPV Gavarda) amb ajudes que han oscil.lat dels 222,30€ als 833,64€.

Pel que respecta als esdeveniments esportius especials, dos clubs de Pilota Valenciana han rebut ajudes de la Diputació de València, el Club de Pilota Tavernes Blanques Carraixet i el Club Pelotari de Godelleta. La resolució es pot consultar en el següent enllaç: https://goo.gl/VgEWkp.

En el cas de les ajudes a joves esportistes, aquestes han sigut concedides a les jugadores: Mar Giménez i Victoria Diez, i al jugador Marcos Nadal. Les mateixes han oscil.lat dels 408,72€ als 1.430,52€. La resolució es pot consultar en: https://goo.gl/Gmp27R.

Per últim, un total de 9 pilotaris han rebut una subvenció d’esportista d’elit per part de la Diputació de València. Aquestos han sigut: Julio Palau, Ana Belen Castelló, Pablo Salvador, Ana Puertes, Francesc Xavier Puchol, Amparo Martí, Javier Sanso, Ana Belen Giner i Mònica Moya, i les mateixes han oscil.lat entre els 371,06€ i els 1.669,76€. La resolució es pot consultar en el següent enllaç: https://goo.gl/PSYpRz.