Les festes de nadal fan parar l’Autonòmic AON d’Escala i Corda

28/12/2017

Les festes de nadal fan parar l’Autonòmic AON d’Escala i Corda

Aquesta setmana i la próxima son jornades de descans en la vintena edició del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, gran trofeu AON.

En la màxima categoria només quedarà una jornada per disputar-se en gener, tot i que la competició està prou clara. En el primer grup la formació de Lliria ja està classificada per a semifinals, mentre que la partida pendent entre els equips de l’Ovocity Marquesat A i B serà determinant per a l’altra plaça. En el grup segon es el Galadtrans Foios qui ocupa el primer lloc, pero només un punt per davant de l’Algimia d’Alfara, i a tres del tercer classificat, Alfara de la Baronia. Entre aquests equips es jugaran les dues places del grup per a pasar a la fase final.

En les següent categories la competició ja està completada, a falta d’algunes partides pendents de jugar per diferents motius. En la divisió de plata Moncada A, Paddock Riba-roja B, Castalla, Torrent A i Torrent B ja estan classificats per a quarts de final, mentre que el Poliesportiu Massalfassar A compta també amb peu i mig per a seguir lluitant pel títol de la categoria. Ja en tercera son Moncada D, Odontica Riba-roja F, Lliria i Moixent qui han certificat el seu pase, quedant a l’espera Xilxes A, Caixa Popular Pobla de Vallbona C i Manises A.

Torrent G, Moncada E, Torrent F, Massalfassar B, Tamborí, Torrent D i Castelló de la Plana lluitaran per la copa de campió en quarta A, mentre que en quarta B la lliga regular encara està pendent de completar-se, tot i que el Caixa Popular Pobla de Vallbona D i el Pepsi Max Onda B encapçalen amb solvencia els seus grups.