Va prenent forma la XIII Copa Generalitat

28/12/2017

Va prenent forma la XIII Copa Generalitat

La próxima edició del trofeu dels campions de pilota valenciana, la Copa Generalitat Valenciana, que es presentarà el dijous 4 de gener en la FPV, comença a definir participants, dates de joc, i el més important, la modalitat de joc.

En les primeres edicions de la Copa Generalitat la modalitat escollida per a jugar va ser la de galotxa, mentre que en la temporada 2017, ja que les restants modalitats havien sol·licitat canvis en la competició, es va decidir jugar-la a perxa. Després de la última reunió de la directiva de la FPV, enguany li ha tocat el torn al frontó per parelles, mentre que per a la temporada del 2019 es pasaría a jugar a raspall. Les primeres partides tindran lloc ja en gener, probablement els caps de semana del 13 i 20, que seria quan es jugarien els quarts de final.

En el 2018 podrán participar en la categoria absoluta formacions seniors de clubs com Parcent, campió de la Copa GVA 2017, Alfara de la Baronia, campió de la Supercopa d’escala i corda, Pobla de Vallbona, vencedor de l’Autonòmic de frontó, Sella, al haver guanyat la Lliga de Perxa, Bicorp, que es va emportar la Supercopa de Raspall, Benidorm, campió de la Lliga de Llargues, Quart de les Valls, vencedor de la Supercopa de Galotxa, o Agost, campió de la Lliga de Palma. Mentre que en la categoria juvenil podrán jugar equips de Beniparrell, Benidorm, Sella, Montserrat, Marquesat o Quart de Poblet, entre d’altres.