14/02/2010

CAJA CAMPO GODELLETA BICAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT, "TROFEU MILAR 2010"

Es tanca una Nnova edició de la V Copa Generalitat, “Trofeu Milar 2010”, amb un gran triomf del Club de Godelleta que ha aprofitat la condició de local per a conquistar els tà­tols de juvenil i Senior de primera. Godelleta amb estos triomfs es convertix en el segon club amb tà­tols en les dos categories, el primer va ser Meliana. A més hui ha sumat el seu tercer tà­tol en categoria senior, després dels triomfs en 2007, 2009, 2010, i el primer tà­tol en categoria juvenil, després d’haver perdut en les dos edicions anteriors.

Hui diumenge el carrer Municipal de Godelleta ha presentat un bon ambient, amb tres Clubs que han estat abrigats per les mà ximes autoritats de les seues respectives poblacions, volent estar amb els seus jugadors per a donar-los el seu suport incondicional. La final en categoria juvenil, disputada entre dos dels Clubs amb millor palmarés en la modalitat de galotxa en categories inferiors, Godelleta i Meliana ha tingut moments brillants. En un primer moment, Meliana hi ha rote la partida des del dau, i s’ha col·locat 5 a 15, però ha sigut un miratge, ja que Emilio i els seus companys han demostrat el seu gran joc, en el seu carrer amb jugades de mestres. Per a acabar guanyant per un marcador de 50 a 25. Els millors dels seus equips han sigut Emilio, per part de Godelleta i Và­ctor per part de Meliana.

En la final de primera, els nervis i les lesions han tenallat als jugadors, i d’esta situació s’ha aprofitat millor la formació de Caixa Camp Godelleta, amb un Marcos, en el bot, immens, que a partir del quint joc de la partida ha temperat els seus nervis i ho ha tornat tot, destacant en els rebots, amb jugades espectaculars, traient pilotes del mig de la gent i amb jugades d’esquerra increíbles. Per part del Club de Quart de Poblet, l’únic jugador que ha aguantat el tipus, ha sigut Pepet ja que el seu mitger, José s’ha fet doblegat el turmell i no ha jugat còmode al llarg de la mateixa i el seu rendiment ha sigut molt inferior  El que en ell és habitual. Per la seua banda, Adriàn no s’ha adaptat a jugar de punter amb la gent, mentres que el seu oponent, José, ha estat fenomenal, aconseguint l’huitanta per cent dels quinzes per al seu equip. Ferdy, com sempre ha complit i ajudat al seu equip, convertint-se en un dels jugadors més llorejats de l’entitat.

Al final s’han entregat els trofeus als finalistes per part de; Ramón Sedeño Clemente, president de la Federació de Pilota Valenciana, Rafael Molins, del consell de COMELSA-MILAR, Salvador Marà­n, Alcalde de Godelleta, Carmen Martà­nez, Alcaldessa de Quart de Poblet i Blas Devà­s, Alcalde de Meliana.

Resultats;
- Categoria juvenil: Caixa Popular Meliana (Sergio, Và­ctor, Adriàn i José) 25 Caixa Camp Godelleta (Emilio, Javi, Juan i Rene) 50
- Categoria primera: Caixa Camp Godelleta (Marcos, Ferdy, José i Juan Carlos) 70 Quart de Poblet (Pepet, José, Adriàn i Nemesi) 20