01/02/2009

MELIANA I GODELLETA, NOUS CAMPIONS DE LA "IV COPA GENERALITAT"

Les formacions de Caixa Popular Meliana i Caja Campo Godelleta, s’han convertit en els nous campions de la IV Copa Generalitat de Galotxa, en el carrer Municipal de Meliana, que hui ha registrat una molt bona entrada per disfrutar de dos finals amb 3 dels clubs que més aposten per la pedrera.

La formació de Meliana, completa amb aquest tà­tol un gran historial en categorà­a juvenil, ja que ja contaven amb el Trofeu El Corte Inglés, Edicom i Supercopa dins de la modalitat de Galotxa. Per part de Godelleta, aconsegueixen el segon tà­tol de Copa Generalitat en categorà­a senior.

FINAL JUVENIL
Caixa Popular Meliana (Rubén, Và­ctor, Adriàn i Gabi) - 50 Caja Campo Godelleta (Emilio, Juan, Rene i Carlos) - 40

FINAL SENIOR
Ajuntament de Beniparrell (Roberto, Ponce, Fran i Toni) - 50 - Caja Campo Godelleta (Marcos, Ferdy, Zanon i Juan Carlos) - 70

Les autoritats, Ramón Sedeño Clemente, president de la FPV, Vicent Vilata, gerent d’Edicom, Javier Monsoriu, Regidor d’Esports de Meliana, Salvador Marà­n, Alcalde de Godelleta, Raúl Arnau, Regidor d’Esports de Godelleta, Julia Sanmartà­n, Regidora d’Esports de Beniparrell han lliurat els trofeus al final d’aquesta matinal de pilota valenciana.