Electrofassar Massalfassar se proclama campiona del Trofeu Interpobles-Edicom

09/12/2012

Electrofassar Massalfassar se proclama campiona del Trofeu Interpobles-Edicom

El Club Pilotaris Massalfassar s’ha proclamat campió de primera categoria i campió de la categoria juvenil en la pista de galotxa de Godelleta. La primera de les partides disputades, la final juvenil, ha enfrontat a l’equip d’Electrofassar Massalfassar (Carlos Gil, Rafa Margaix, Vicente Ruiz i Jorge Devis) contra el d’Ajuntament de Montserrat (Marc Gimemo, Odín Mengual, Carlos Salmerón, Oscar Besó i Andrea Bosch) .

La partida se l’ha portat Massalfassar per un resultat de 50 a 40. La trobada, de gran vistositat, i on hem pogut veure els progressos dels més jóvens de la pedrera, ha tingut sempre a Massalfassar per davant, fins que Montserrat ha igualat a 30 i a 35. Així i tot, amb l’emoció a flor de pell pel resultat tan renyit l’equip de Carlos Gil, que ha estat acertadíssim, s’ha portat el gat a l’aigua.

Amb l’alegria continguda, començava la final de la categoria absoluta, amb els representants d’Ajuntament de Beniparrell (Roberto Moreno, Samuel Muñoz, Adrià Ángel i Toni Martínez) i Electrofassar Massalfassar (Javier Díez ‘Moro’, Joaquín Garibo, Ramón Devis i José Ramón Gimeno) novament. Esta partida ha tingut molta menys qualitat i emoció que la primera.

El resultat final ha sigut 70 per 45. Massalfassar sempre va anar per davant en el marcador, arribà a disfrutar d’un 5 per 20, i inclús un 15 per 40. Tot pareixia indicar que la partida acabaria ràpidament. Adrià, jugant de mitger, i amb Sam a la punta, no aconseguien rematar els 15, a pesar de tindre potencial per a fer més quinzes buscant les galeries.

Arribat el 30 per 50 favorable a Massalfassar hi ha hagut una lleugera reacció dels de Beniparell, el lesionat Sam passava a ocupar la seua posició natural de mitger i Adrià a la punta. D’esta manera han aconseguit ser molt més efectius, encara que l’equip de Moro sempre es va mostrar més encertat i va donar més senssació de bloc. Amb esta reacció dels de Beniparell s’ha aconseguit acurtar distàncies fins al definitiu 45 per 70”. Han estat presents els alcaldes de Massalfassar, y de Godelleta, el regidor d’esports de Beniparell, el representant d’Edicom y vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana.