Massalfassar i Godelleta campions de la Supercopa 2011

07/05/2011

Massalfassar i Godelleta campions de la Supercopa 2011

Remuntada espectacular de la formació d’El Manar Massalfassar que ha aconseguit alçar la final desprès de començar perdent 20 a 0.  Els seus jugadors han apel·lat a l’orgull, paciència, experiència, urpa i força per a guanyar la partida desprès d’igualar a 65 i des de la posició de rest, alçar un nou titol per al club mes llauretjat de la modalitat de galotxa. Segon títol per a la formació de Massalfassar, desprès de conquistar la Copa Generalitat de galotxa en el mes de febrer. Javi, Victor, Ximo i Ramon s’estan convertint en una formació llegendària. Nové titol en deu finals disputades en la supercopa per a la formació de “l’horta Nord”.

Hui la formació d’Ovocity Marquesat s’ha hagut de conformar amb el subcampionat desprès de realitzar una gran final Angel, Gerardo, Emilio i Bequen, hauran d’esperar a una nova edició per a conquistar la seua primera supercopa. En la final juvenil s’ha proclamat campió Caixa Camp Godelleta desprès de guanyar per 50 a 20 a Tutempo Foios. Quint titol per a la formació de Godelleta en la categoria juvenil.

La final s’ha hagut de disputar en el carrer municipal de Godelleta per la climatologia i Albalat de Sorells haurà d’esperar a una altra ocasió per a albergar el seu primera final oficial. La final ha estat presidida per la subsecretària de Governació, Juana Fores, la tinent alcalde de Godelleta, Carmen Valero, els vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana, Carlos Costa, Juan Contreras i Conrado Ferrando, Carmen Anyo, Alcaldessa d’Alfarp, Jose Vicente Rico, Tinent Alcalde de Massalfassar i Rafa Díez, Regidor d’Esports de Massalfassar.