Massalfassar i Godelleta guanyen la Supercopa de Galotxa

01/09/2013

Massalfassar i Godelleta guanyen la Supercopa de Galotxa

El club de l’Horta Nord remunta un 25 a 5, per a conquistar un nou trofeu per al seu club, el numere onze en aquesta competició.

En el carrer de Borboto s’han disputat les finals de la Supercopa de Galotxa, que enfronta als millors equips d’aquesta modalitat de 2012. Massalfassar, campió del Corte Ingles i del Trofeu Edicom, ha demostrat perquè és el club amb major numero de titòls en aquesta modalitat. Huí ha remuntat en la gran final de la Supercopa, despres d’un mal inici de partida on Quart de les Valls ha començat realitzant un gran joc, i ha aconseguit guanyar els primers jocs de la partida, aconseguint quatre jocs d’avantatge, 25 a 5, amb un joc efectiu de Terio, Xato, Nacho i Jesus. Però a partir d’aqueix moment els jugadors de Massalfassar; Moro, Ximo i Ramonet han començat a carburar per a a poc a poc anar aconseguint jocs fins a aconseguir la igualada a 35. Els tres jugadors de l’Horta Nord han realitzat una gran final, encara que cal ressaltar el joc de Ramonet, en la posició de punter i en la ferida, ja que ha realitzat una altra gran exhibició. També el Moro, ha realitzat un bot molt efectiu i en la part del rest s’ha multiplicat per a tornar totes les pilotes dels seus rivals. Ximo, ha completat una de les seus millors finals amb molt pocs errors i una gran regularitat. A partir de l’equador de la final, la formació de Massalfassar, ha tancat la final joc a joc. Quart de les Valls, ha realitzat un canvi per a tractar de donar-li la volta a la dinàmica de la final i ha introduït a Montesa pel Xato. Amb 40 a 35, per a Massalfassar han aconseguit empatar però a partir d’ací, els de l’Horta Nord han sigut molt efectius i han guanyat per 70 a 45. Amb aquest titòl sumen onze trofeus en aquesta competició i segueix augmentant la llegenda d’aquest club que és el que ha aconseguit mes copes en la modalitat de galotxa.

En categoria juvenil ha vençut la formacio de la Foia de Bunyol, Cajamar Godelleta, per 50 a 35 a la formacio de l’Ajuntament de Massalfassar. El club de Godelleta ha sumat un nou trofeu en aquesta competicio demostrant que té una gran pedrera, aconseguint amb el de hui el seu setè trofeu en aquesta competició. Pablo de Borriol, Rene i Carlos han sumat un nou titòl per a seguir mantenint la hegemonia d’aquest club en la categoria juvenil. La formacio de l’Horta Nord, que ha alineat a Carlos, Rafa, Alvaro, Carles i Jorge no han començat bé i han perdut els primers jocs de la partida. L’equip de Godelleta s’ha avançat tres jocs i al llarg de la final ha mantingut aquesta diferència per a proclamar-se campió. Resultat final, 50 a 35.

Carlos Costa, vicepresident de la Federacio de Pilota Valenciana i Rafa Diez, alcalde en funcions de Massalfassar i regidor d’esports de la localitat han lliurat els trofeus als finalistes.