Massalfassar rey del Edicom de galotxa

15/12/2013

Massalfassar rey del Edicom de galotxa

Matí plagat d’èxits per a aquest club de l’Horta Nord, ja que els seus dos equips finalistes, tant el juvenil com el de primera, han aconseguit el triomf en les seues partides.

El nombrós públic assistent en el carrer de galotxa d’Alfarp, procedent de les nombroses poblacions d’aquesta modalitat, ha tingut el plaer de presenciar dues partides intenses, malgrat portar-se el gat a l’aigua en ambdues els equips de Massalfassar. Aficionats de Riba-roja, Alfarp, Albuixech, Sollana, Montserrat, Meliana, Foios, Almussafes, Godelleta i, evidentment, dels finalistes Borbotó, Massalfassar i Beniparrell s’han donat cita en un bonic matí de pilota.

L’última partida de la categoria juvenil del Campionat Interpobles de Galotxa, trofeu Edicom, enfrontava a Massalfassar amb Borbotó. En aquesta partida s’ha imposat amb claredat la major pegada dels primers, que han tingut al rest Rafa com a jugador més destacat. El marcador final, 50 a 15, no dóna motiu al dubte, als de la pedania de València, que també són una mica més joves, els falta un punt de força. Malgrat açò cal recordar que en la lliga regular, els de Borbotó si que van aconseguir doblegar als seus rivals en una apurada partida.

Si els juvenils de Massalfassar han vençut amb comoditat, els majors han seguit el mateix camí, i tan sols han permès als seus rivals de Beniparrell deixar l’electrònic igual que en la prèvia. 70 a 15 per a Massalfassar, que els permet retenir una altra temporada el títol de campió, igual que els seus juvenils, que també van vèncer en la passada temporada. Cal dir, en descàrrec dels jugadors del Beniparrell que l’àmplia majoria de jocs eren molt renyits, amb nombrosos “a dos” i amb “*val” per a tots dos equips, si ben finalment quasi tots eren favorables per als, fet i fet, campions. Cal remarcar que Ramon, campió del Massalfassar sènior, i que es retira amb aquesta final, ha compartit triomf amb el seu fill, Jorge, que també ha guanyat en juvenils.

Vicente Vilata, gerent d’Edicom, l’entitat patrocinadora del torneig, Juana Fores, Sotssecretària de Governació i Justícia, junt a les autoritats de les poblacions finalistes i seu, han fet lliurament dels trofeus d’ambdues finals. L’especial trofeu a la regularitat, trofeu Edicom, també ha recaigut en el club de Massalfassar.

Final Categoria Juvenil:
Electrofassar Massalfassar 50 (Rafa, Alvaro, Carlos i Jorge)
CPV Borbotó 15 (Jose Ramon, Josep i Pablo)

Final Primera Categoria:
Electrofassar Massalfassar A 70 (Javi, Ximo, Ramon, Rafa i Luis)
Ajuntament de Beniparrell A 15 (Roberto, Adria, Ponce i Toni)

Esta vesprada es tancarà el programa de finals amb les partides corresponents de Quarta A i Quarta B.