Tomàs II i Monrabal, dos punters que  debuten en la gran final del “Circuit Bancaixa”

06/03/2014

Tomàs II i Monrabal, dos punters que debuten en la gran final del “Circuit Bancaixa”

En la posició de punter han arribat dos dels jóvens que més estan destacant en els últims anys en la modalitat “d´escala i corda”

Tomás Buigues Mestre, natural de Xaló, té 24 anys, debutara en la final més important de la modalitat professional de “escala i corda”. A més esta considerat com un dels punters més determinants de la competició. Juga en l’equip de Sueca, junt a León de Genovés i Santi de Finestrat. En la seua tercera temporada com a jugador titular de la competició professional més important de l´escala i corda, ha aconseguit arribar a la gran final i intentarà sumar el seu primer gran títol professional, ja que ha jugat tres finals de nivell professional i en les tres va quedar subcampió. Esta serà el seu quarta gran final, sent la més important i amb la que somien tots els jugadors d’esta modalitat. Davant estarà altre debutant, Roberto Monrabal Perxa, natural de Vilamarxant, 23 anys, ha complit molt bé en el seu debut en el Circuit professional. Juga en l’equip d’Alcàsser, junt a Fageca de València i Javi de Massalfassar. En 2013, va jugar la seua primera gran competició i va guanyar la Copa Diputació per equips, junt a Alvaro de Faura i Nacho de Beniparrell. Els dos estaran abrigats en totes les partides de la final per gent del seu club de formació i de la comarca, ja que són dos jugadors molt volguts.

El jugador que aconseguisca guanyar esta final es convertirà en el dotzé jugador que juga en la posició de punter i que aconseguix alçar el trofeu amb les preades mans de “Manolo Boix”.  En les primeres edicions els jugadors que jugaven en esta posició eren jugadors més veterans ja que en els últims anys són jugadors més jóvens els que ocupen esta posició per a anar a poc a poc adquirint experiència en les grans competicions. Han aconseguit el títol com punters: Pepet de Vilamarxant, Perele II de Carlet, Serrano de València, Muedra de la Pobla de Farnals, Tino de València, Jesús de Silla, Canari de Rafelbunyol, Héctor de Laguar, Héctor de Massamagrell, Nacho de Beniparrell i Herrera de Beniparrell.