Borbotó guanya el primer Edicom de la seua història

14/12/2014

Borbotó guanya el primer Edicom de la seua història

L’equip de Sanfrancisco Borbotó  ha guanyat a l’equip de CPV Quart de les Valls per un resultat de 70 per 50 el Campionat Interpobles de Galotxa, trofeu Edicom 2014 de primera categoria. La partida s’ha celebrat al carrer de pilota de Meliana, ple de gom a gom per part de d’aficionats dels equips finalistes, amb un ambient de luxe.
En els prolegòmens de la partida, el jugador local Víctor Bueno fou homenatjat per banda de l’Ajuntament de Meliana, que li va regalar un quadre com a record i li va anunciar que a partir d’ara recolzarà la seua carrera esportiva.
Jugaren per Sanfrancisco Borbotó: Martí, Jose, Castelló i Martí II, mentre que per Quart de les Valls: Montesa, el Xato, Castillejo i Bervis. Els inicis de la partida fóren molt igualats, i de gran emoció entre les dues aficions. El punt d’inflexió es va produir en el moment en que Borbotó se’n va per davant i encarrila un 40 per 25. La juventud i la potencia de Borbotó comença a minvar les forces dels jugadors de Quart de les Valls, que començaren a tindre en el factor canxa un altre repte important. Igualaren fins a 50 però, a la fi, Borbotó s’emportà la final amb la directa posada. No obstant, el Trofeu Edicom, a la regularitat del Campionat fou per a Quart.
Pel que fa a la partida dels juvenils s’enfrontaven els vigents campions, Electrofassar Massalfassar, davant el novels CPV Quart de les Valls. S’han advançat els blaus inicialment fins a tindre 20 per 5, però han començat a reaccionar a poc a poc els de l’Horta fins a aconseguir una igualada a 25. Sens dubte una partida vibrant. Els quatres jocs seguits de Massalfassar han sigut la clau de la partida. Tot i les ganes de Quart de les Valls, Electrofassar ha anat traguent els jocs fins a anotar el 50 per 40 definitiu. El joc d’Álvaro Gimeno ha sigut determinant.
Han lliurant els trofeus l’alcaldessa de Quart de les Valls, el vicepresident de la FPV, el regidor d’esports de Massalafassar i el gerent d’Edicom.