Massalfassar i Sella campions de la “Copa Milar 2011”

13/02/2011

Massalfassar i Sella campions de la “Copa Milar 2011”

Gran fi de festa en les finals de la “Copa Milar” que han coronat a Sella i El Manar Massalfassar com campions juvenil i de primera en les finals que es van disputar ahir a la vesprada en la pista de Vinalesa, un carrer que va presentar un ple absolut d’espectadors, en una competició vertebradota i que unix a totes les modalitats.

En la final de categoria juvenil es va veure una grandíssima final entre dos grans equips que van mantindre la incertesa fins a l’últim moment. Els dos equips van poder conquistar el títol encara que al final va guanyar l’equip que millor va saber llegir la partida en una instal·lació plena de gent. Pablo Vidal, Pau, Quico i Carlos van guanyar el títol per a l’equip de Sella, el seu segon títol de categoria juvenil després del que van guanyar en 2007 a Calp. El jugador més destacat de la final va ser Pablo Linares de Borriol que va agradrar molt a la gent per la seua progressió i pel seu joc.

En la final de primera categoria va véncer El Manar Massalfassar a Caixa Camp Godelleta per 70 a 35 després d’altra gran final de l’equip de “l´Horta Nord” que va superar en totes les posicions a l’equip de Godelleta. L’equip de Massalfassar aconseguix l’únic títol que li faltava en els seus vitrines, la Copa Milar i continua sumant per aumentar la llegenda d´esta població, 24 títols en la màxima competició de clubs en la modalitat de galotxa.

Van lliurar els trofeus Juana Forés, subsecretària de Governació, Julio Martínez, alcalde de Vinalesa, Daniel Sanjuan, president de la Federació de Pilota Valenciana, Joaquín Soler, alcalde de Massalfassar, Salvador Marín, alcalde de Godelleta, Carlos Costa i Conrado Ferrando, vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana i els regidors d’esports de les distintes localitats.

Resultats de les finals:
- Final categoria juvenil: Sella (Pablo, Pau, Quico i Carlos) – 50 – Borriol (Pablo, Héctor, Óscar i Jaume)  – 40
- Final primera: El Manar Massalfassar (Javi, Víctor, Ramón, Ximo) – 70 – Caixa Camp Godelleta (Marcos, Juan, Ferdy i Cano) - 35