Marquesat i Massamagrell campions de la “VII Copa Generalitat”

12/02/2012

Marquesat i Massamagrell campions de la “VII Copa Generalitat”

El carrer d’Alfarp s’ha quedat xicoteta per a rebre a les aficions dels quatre clubs finalistes.

Espectacular l’ambient que s’ha viscut en el carrer d’Alfarp, seu de les finals de la “VII Copa Generalitat”. Caixa Popular Massamagrell en juvenils i en primera categoria Ovocity Marquesat han conquistat un dels títols més importants de la pilota valenciana, la “Copa Generalitat”.

En juvenils s’ha pogut veure un gran recital d’una formació crida a marcar una època, Caixa Popular Massamagrell que ha vençut amb gran facilitat en un matí molt freda i on han demostrat la seua gran potència. Este equip s’ha adaptat millor al fred i ha passat per damunt de la formació d’Ajuntament de Beniparrell que hui no ha tingut el seu millor dia.

En la gran final de primera categoria, la formació d’Ovocity Marquesat ha conquistat un nou títol. El seu millor home Sergio de Genovés que s’ha adaptat perfectament a este equip i a esta modalitat demostrant que és un gran pilotari i un gran esportista. Este matí ha realitzat una verdadera exhibició des del “bot” i el “rest”, jugant pilotes espectaculars a les grades. Els seus companys l´han abrigat, i l’afició ha corejat el seu nom sabedors que pot donar-los moltes alegries en esta nova temporada. Vilamarxant ha plantat cara en la primera part de la partida però a partir de l’equador no ha pogut seguir el ritme imposat pels jugadors locals.

Resultats de les finals de la “VII Copa Generalitat” de galotxa;
- Final de juvenils.
Caixa Popular Massamagrell (Sergio, Guillermo, Alejandro i Josep) - 50
Ajuntament de Beniparrell (Albert, Adrià, Samuel, Lorenzo i Rubén) - 0

- Final de primera categoria.
Ovocity Marquesat (Sergio, Gerardo II, Emilio, Bequer) - 70
Ferros Vilamarxant (Boni, Roberto, Miguel, Lleó i José Luis) - 40

Han entregat els trofeus Juana Fores, subsecretària de la Conselleria de Governació, Carmen Anyo, alcaldessa d’Alfarp, Conrado Ferrando, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Paco Cabanes, “Genovés I”, José Miguel Any, tinent alcalde d’Alfarp, Miguel Minguez, regidor d’esports de Vilamarxant i Gabriel Castellano, regidor d’esports d’Alfarp.